onsdag 29. mai 2013

Vend i tide, det er ingen skam å rekke opp!

Jeg refererer strikkevettregel nr 8... til nå også å gjelde hekling.

Jaja, -så ble det ikke helt slik jeg hadde planlagt likevel...den grønne ufoen min ble jammen meg for trang -igjen. Jeg så for meg masse opprekking, og timer med hekling som gikk tapt.

Nei, denne gangen har jeg bestemt meg for å finne en løsning på problemet.  Løsningen kom elegant svevende inn fra sidekanten i går kveld. Så genser skal det bli til sommeren. Om jeg må få si det selv, med en ganske elegant vri.

Slik jeg ser det nå blir det ikke bra, det blir bedre! Det er fordelen med at man kan endre ting underveis
Jeg ser ikke bort fra at dette kan bli en favorittgenser til sommeren.Nesten oppe ved skulderen, men du ser at både bredden og fasongen blitt noe endret.
Da jeg startet å hekle genseren virket det som om spissen ikke ble fullt så dyp som den ble i virkeligheten. Det gjør for så vidt ikke noe, saken var da at den også ble en del smalere, -det var et problem! Det var jo en problemstilling jeg ikke hadde ofret en tanke... Men etter litt tankearbeid har jeg løst problemet...
Jeg så da jeg kom til ermene at det var for lite fasong i mønsteret jeg startet med, derfor laget jeg dypere ermehull og dermed blir bærestykket også smalere. Nå tror jeg den skal passe ganske bra.

Jeg er fortsatt optimistisk om at genseren blir ferdig i løpet av noen uker !

Lille Poppy elsker sol og varme, og koser seg i solsteiken mens mor hekler. 
Veien blir til mens du går!


1 kommentar:

  1. Tror så absolutt genseren blir fin når du er ferdig.. Kjempespent :-) Godt den ikke blir et laaaangt gjesp slik tilskueren synes å mene.

    SvarSlett

Hei!
Du må gjerne skrive en melding eller kommentar her slik at jeg vet du har vært innom :-)