søndag 2. juni 2013

Problemløsing på høyt nivå

Jobben min gjennom mange år, gir mange herlige utfordringer, -hver enste dag! Aldri to like dager, og du vet aldri hva som venter rundt nest hjørne -eller neste time. En stadig strøm av utfordringer som må takles, ofte på stående fot... Dette gir god trening i problemløsning, en egenskap jeg har satt stor pris på de siste dagene :-)

Genseren kommer stadig nærmere en avslutning og nå har jeg løst problemet med at den ble for trang. Jeg har vært innom mange løsningsalternativer fra de spenstige med sikkerhetsnåler i sidene (au!) til "nå hiver jeg hele skiten i søpla" (dobbelt au!!).

Jeg fant heldigvis en gylden middelvei etter litt prøving og feiling. Så, nå har jeg heklet sidepaneler som skal sys inn mellom for og bakstykket. Er jeg litt nøye når jeg syr sammen er det ingen som ser skjøten.... Håper jeg. Og, om noen skulle se det er det slik designen skal være!! :-)


Som du ser har jeg klart å fortsette skråmønsteret fra front- og bakstykket.
Toppen av pilen blir midt i siden på genseren.

Toppen av sidepanelet. Jeg kunne ikke la dette stykket slutte i en spiss under ermet så jeg måtte flate ut toppen med staver, halvstaver, fastmasker og smygemasker og omvendt på motsatt side av topper.

Det er håp i hengende snøre!


3 kommentarer:

Hei!
Du må gjerne skrive en melding eller kommentar her slik at jeg vet du har vært innom :-)