tirsdag 22. oktober 2013

Revejakt??!!

Den enerverende og egentlig (etter min mening) litt dustete sangen som Ylvis-brødrene har hatt slik suksess med har forfulgt meg i et par uker. Fullstendig umulig å få ut av hodet. Jeg bare hører ding-ding-ding-eringeding-ding :-D
Derfor føler jeg meg "litt lurt" til å bli med på revejakta og revestrikkebølgen i kjølvannet av monsterhiten.
Jeg kom over oppskriften på revespor tilfeldig på facebook og tenkte at de sokkene vil jeg ha!

Så langt kom jeg i kveld

Jeg suste inn til byen i formiddag for å kjøpe garn i de rette fargene. Jada-dette går greit tenkte jeg. Selvfølgelig var de utsolgt for den ene fargen i alle utsalgene i byen. Typisk min flaks.
Fjord sokkegarn 2 kommer fra Hillesvåg garnfabrikk som ikke ligger så veldig langt unna så det ordner seg nok til neste par skal strikkes. I mellomtiden ble det kjøpt garn i de fargene som butikken hadde, og den hvite fikk jeg jukset til med et tynnere garn pluss en forsterkningstråd i tillegg.

Om du ikke har sett Ivo Caprinos fantastiske film om Reveenka har du gått glipp av noe stort! Filmsnutten i linken her er fra den engelske versjonen.

"Send meg hit mine sokker små, jeg vil gjerne med ham gå; send meg hit mine sko å knappe, jeg vil gjerne med ham lakke." 

6 kommentarer:

 1. så fine sokker! Det mønsteret har jeg ikke sett før :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg til de er ferdige!! Var litt spent på vidden på skaftet siden det er mønster med 3 farger men det ser ut til å gå bra.... Jeg så det for bare noen dager siden, så jeg tror det er ganske nytt ;-)

   Slett
 2. De er bare så supersøde. Dem vil jeg strikke til mit barnebarn. Desværre er jeg ikke aktiv på blog. Starede for et par år siden, men var nok for deprimeret efter skilsmisse, til at det rigtig kunne blive godt, og så blev det til ingenting. Men nu har jeg det godt, og tænker at komme stærkt igen snat. Til den tid kigger jeg ind igen, og så skal du være velkommen på Vindheksen. Hilsen Charlotte Madsen

  SvarSlett
  Svar
  1. Så godt å høre at det går bra med deg :-) og jeg skal definitivt komme innom din blogg ;-)

   Slett
 3. Sokkene er kjempekule. Jeg har akkurat lasta ned oppskriften fra ull.no. Der ligger også oppskrift på lue i samme mønster :) :
  http://www.ull.no/garn/oppskrifter/strikkeoppskrifter/tofler-og-sokker/revespor-lue-hjerte-oppskrift

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg så den luen, men den er strikket i hjertegarnet fra Hillesvåg og ikke i helt samme cognacfargen på hovedfargen. Luen kom dagen etter at jeg begynte på sokkene :-)

   Slett

Hei!
Du må gjerne skrive en melding eller kommentar her slik at jeg vet du har vært innom :-)